savethepeople.blogg.se

2014-01-08
17:19:56

VÄLKOMMEN!

Hej och välkommen till min (Alva), Edvins, Erics och Filips nödbostad blogg! :D 
 
Allt började med ett NO projekt i skolan om att man skulle jobba 2 och 2 (jag och Edvin jobbade och Eric och Filip jobbade) och göra en nödbostad. En modell, en redovisning, massa idéer osv.. Man skulle välja ett land man ville hjälpa och en naturkatastrof. Eric och Filip valde tsunami och orkan och att skicka till Filippinerna, jag och Edvin valde orkan och att skicka till Filippinerna. (Bilder på nödbostäderna och beskrivningar med hur vi tänkte, idéer osv kommer en annan dag). 
 
Efter att ha redovisat idag kände vi att vi ville motivera flera personer att jobba med detta och starta en sida/blogg om det så det kunde spridas fortare. Det vi tänker är att många fler än bara vi kommer med idéer så vi kan jobba mera med det! Om flera och flera jobbar med det så kan man gå in här för inspiration och ju fler vi blir, ju större chans är det att vi kanske till och med KAN hjälpa till på riktigt och inte bara ha kul med själva projektet! Det är vårat mål. 
 
Kom och kika gärna in igen och skicka gärna bilder till oss via email ([email protected]), så kanske (om vi får för er) lägger upp bilder och idéer ni har skrivit här uppe på bloggen. Vi skriver såklart ut erat namn så ni får beröm (men om ni inte vill ge ut namn kan ni ange ett "användarnamn" eller smeknamn).
 
Har ni några frågor kommentera gärna. ;) Hoppas ni kommer tillbaka och hjälper oss. :) Hejdå! :D